Kööginoad

/ 4 postitused
Sõna „santoku“ tähendab sõna-sõnalt „kolm voorust“. Selle noa nimi valiti selleks, et esindada selle kolme peamist kasutusviisi - lõikamine, viilutamine ja hakkimine.
Samm-sammuline juhendamine. Lõhe fileerimisel eraldame kala liha selgroost. Tundub lihtne, eks? Kui tead õiget tehnikat ja saad piisavalt harjutada, siis on see tõesti lihtne. Oleme protsessi jaganud lihtsateks sammudeks, millele on lisatud ka illustratsioonid.
Kokkanoad kuuluvad meie lemmikute hulka. Nende õrn kumerus võimaldab hõlpsalt ja peaaegu elegantselt lõigata enamikku köögivilju kuubikuteks. Need noad on tavaliselt varustatud umbes 20 kuni 30 sentimeetri pikkuste teradega, mistõttu on need ideaalse suurusega õunte, paprika, kartulite, brokoli või kapsa lõikamiseks. Hea kokkanuga on tugev, vastupidav, tasakaalustatud ja sellega on lihtne käsitseda.
Kokkade nuga on muutunud mitmeotstarbeliseks noaks ja on populaarne paljude kokkade seas, kes töötavad restoranides, kuid on leidnud oma koha ka tavalistes kodudes.