Tootekirjeldus
Jaapani viilutusnuga Dellinger Okami 3 layers on ideaalne toiduainete õhukesteks viiludeks lõikamiseks. Olgu tegemist toore või küpsetatud lihaga, selle noaga saavutate täpselt lõigatud tükid. Selle noaga töötamine on kiire, lihtne ja täpne. Liha säilitab oma mahlakuse ja on täiuslikult viilutatud. Kergelt ja sujuvalt saate valmistada suurepärast carpacciot või täiuslikult õhukesi singiviile.
Dellinger Okami 3 layers seeria nugade tera on valmistatud Jaapani terasest AUS-10, mille kõvadus on 58-62 Rockwelli, ja see on paigutatud kahe erineva kõvadusega roostevaba terase 66 kihi vahele, mis tagavad erakordse vastupidavuse ja sitkuse. Noa pind on lihvitud matiks, nn stonewashed. Tänu erakordsele teravusele ja 15-kraadisele lihvimisnurgale säilitavad lõigatud tooted oma kuju ja struktuuri.
Käepide on valmistatud G-10 materjalist ja kaunistatud keskmise mosaiikneetiga, millel on samurai sümbol. Käepide sobib suurepäraselt kätte, pakkudes mugavust töö ajal.
- 
                            Tera materjal:AUS-10
 - 
                            Käepideme materjal:G-10
 - 
                            Tera pikkus:22.5 cm
 - 
                            Kogupikkus:35.5 cm
 - 
                            Kaal:225 g
 - 
                            Kasutus:Kööginuga
 - 
                            Nuga tüüp:Tugev
 
Toote omadused
- 
            Tera materjal:AUS-10
 - 
            Käepideme materjal:G-10
 - 
            Tera pikkus:22.5 cm
 - 
            Kogupikkus:35.5 cm
 - 
            Kaal:225 g
 - 
            Kasutus:Kööginuga
 - 
            Nuga tüüp:Tugev